WEBSHOP TIL ERHVERV

Webshop løsninger er der mange af, og der er sikkert mange tanker, som ryger igennem dit hoved, når du nu har besluttet, at nu skal du opgraderer en nuværende webshop, eller starte på en helt ny. Grundlæggende skal du sørge for, at du har det helt rigtige beslutningsgrundlag at arbejde ud fra. Hvilke forventninger og forretningsmæssige behov skal din nye shopløsning dække. Du skal også huske på hvilke ting i din virksomhed, at den kommende webshop løsning skal samarbejde med i dagligdagen. Har du et særlig økonomi- eller logistik system, som din kommende løsning skal samarbejder med, så din dagligdag bliver mere overskuelig og struktureret.

Der er mange systemer tilgængelige, men om det mest populære system også lige passer ind i din virksomheds plan og struktur, er ikke altid givet. Derfor er det altid godt at du sætter dig ned og beskriver din virksomheds forretningsmæssige behov, og opsætter eventuelle krav til at din kommende shop både teknologisk men i lige så stor grad forretningsmæssigt. Skal webshop løsningen kunne integrerer med nogle af dine andre software systemer. Har du et specielt økonomisystem, et særligt logistik- og produktionssystem, eller andre tredjeparts software systemer du benytter i din virksomhed, og som er specielt vigtige for din daglige drift, så skal du huske at undersøge om det kan snakke sammen med din webshop.

Kontakt Jan Thorsø Andersen – E-mail: jan@lazyjoe.dk  Telefon: +45 2757 7847

KONTAKT MIG

ER EN STANDARD LØSNINGER KAN VÆRE EN BILLIG MULIGHED

GUIDE TIL NY WEBSHOP

Prøv min guide til en ny webshop. Den er gratis og virkningsfuld

Brug den gratis guide til hvordan du kommer sikkert i mål med din nye webshop.

Der er ikke noget krav til at du skal være kunde hos mig, for at bruge den.

WEBSHOP DEMO

Jeg har linket til nogle af de mest almindelige webshop løsninger.

Husk!

Det er vigtigt for dig at huske på, at de demo versioner du ser, ikke nødvendigvis vil se sådan ud på din webshop. Ligesom almindelige CMS systemer kan forandre stil og design, så kan webshops også få et helt særligt design. Webshop løsningerne er altså en teknisk platform som bliver beklædt med netop det design som matcher dit behov.

BETALINGSGATEWAY

Der findes en lang række muligheder for at modtage betalinger på din hjemmeside. Du skal huske på at der er en signalværdi i hvilken type du vælger. Benytter du PayPal, som er meget benyttet, så er der også en smule “LAVPRIS” mentalitet over din shopløsning, og af mange vil det blive opfattet som mindre seriøst.

Her har du et par link til betalings løsninger.

https://www.paymill.com

https://stripe.com

http://www.epay.dk/epay-payment-solutions

https://quickpay.net/dk

https://www.paypal.com/dk/home

HVEM KAN BRUGE WEBSHOPS

Webshop løsninger bliver benyttet til mere end blot almindelig online handel med den private forbruger.

Marktingchef, MarketingchefenFlere og flere B2B orienteret virksomheder tilbyder kunderne en mulighed for at købe produkter on-line, ofte dem som ikke kræver høj teknisk kompetence. Det kan være at de lægger reservedele eller almindeligt forbrugsartikler i en webshop løsning, og blot viser produkter der har en stor kompleksitet, og som kræver fagligt personale med lang erfaring for at kunne sammensætte komplekse løsninger på den mest optimale måde, så det matcher kundernes krav og behov og økonomi.

De B2B orienterede løsninger har ofte ikke et betalingsmodul koblet på, for kunderne forventer samme service og betalingsterminer som sædvanligt, men det er mere et spørgsmål om hvilken vej du og din virksomhed vælger. On-line betaling kan naturligvis også benyttes i B2B regi.

Jan – Grundlægger af Lazyjoe ApS

SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at ringe og få en snak med Jan på +45 27 57 78 47 hvis du skulle have spørgsmål til en webshop. Der kan være mange ting som gør at man skal vælge den ene løsning frem for den anden, og det kan du få større overblik over under en samtale.