LAD VIDEO TALE FOR DIG DØGNET RUNDT

Video er noget alle kan forstå. Derfor kan det være en god og økonomisk metode, til at få dit budskab om din virksomhed eller et specifikt produkt ud til mange mennesker.

Min egen kunde Chris Jensen A/S, fik lavet den generelle præsentationsvideo som du ser til højre. Videoen er lige nu på Engelsk og Dansk, men den kan nemt laves i mange andre sprogversioner.

Chris Jensen A/S har nogle af de største og mest kendte virksomheder i landet som kunder, men deres dygtige folk kommer også rundt i verden, hvor de hjælper med opsætning af enkelte maskiner til komplette fabriksanlæg. Derfor er en international video et godt og effektiv middel til at fortælle deres historie på en nemt og hurtig måde.

Kontakt Jan Thorsø Andersen – E-mail: jan@lazyjoe.dk  Telefon: +45 2757 7847

SALG

Brug video til at tiltrække kunder til din virksomheds serviceydelser eller produkter.

Dine kunder kan selv bestemme hvornår de er klar til at se dit budskab, og evaluere om det som din virksomhed tilbyder er noget for dem.

UNDERVISNING

Du kan benytte video til at undervise dine kunder i brugen af komplekse produkter eller serviceydelser. Det er naturligvis også muligt at du får skabt en video som skal være med til at sammentømre din organisation eller fortælle om særlige sikkerhedsprocedurer internt i din virksomhed.

KONTAKT MIG