FÅ RÅDGIVNING OM DIGITAL KOMMUNIKATION

JEG SIDDER PÅ SAMME SIDE AF BORDET SOM DIG

jtstandingForstår du ikke leverandørens tekniske termer, kan det være svært at forholde sig kritisk til hvad der bliver tilbudt. Som leder eller beslutningstager, med dit personlige kompetence- og fagområde, mangler du muligvis den tekniske indsigt og viden, for at kunne forstå og fortolke alle problemstillingerne på lige fod med din leverandør.  Det kan være noget så elementært som at læse og forstå en kontrakt på en ny hjemmeside, webshop eller udviklingsprojekt. Ofte er djævlen gemt i detaljen eller i manglen på omtale af produkt eller serviceområder.

Derfor kan du side tilbage med fornemmelsen af, at du reelt ikke har kontrollen over din egen digitale platform og  udviklingsprojekt, eller at du ikke helt forstår det tilbud som du får tilsendt fra din leverandør. Her hjælper jeg dig, og er din digitale konsulent.

Hos Lazyjoe designer og leverer jeg opgaver til mine direkte B2B og B2G kunder hver eneste dag. Jeg har erfaring og en holdning til ting. Jeg ved hvad virker, og hvad er spild af kræfter, tid og penge.

Som din sparringspartner og konsulent, gennemskuer jeg effektiviteten af det der skabes af din leverandør. Mit opsyn og indspark er ofte medvirkende til at holde din leverandør på dydens og effektivitetens smalle vej. Lad ikke dine marketing- og udviklingsbudgetter forsvinde ud i det rene ingenting. Benyt min viden og erfaring når du skal have lavet ny hjemmeside, webshop, Apps, webapplikationer eller almindelige digitale forretningssystemer.

Kontakt Jan Thorsø Andersen – E-mail: jan@lazyjoe.dk  Telefon: +45 2757 7847

KONTAKT MIG

 • JEG SIKRE DIGITAL SAMMENHÆNGSKRAFT

  Hænger din kommunikation sammen teknisk og i forhold til effektiv konvertering?

 • OPSYN MED DESIGN AF HJEMMESIDE ELLER WEBSHOP

  Får du det som du betaler for?

 • SØGEMASKINEOPTIMERING

  Er fundamentet godt nok, og understøttes det af god SEO teknik.

 • STRATEGI I DIGITAL KOMMUNIKATION

  Har du det bedste grundlag at tage beslutninger på?

 • GENNEMGANG AF KONTRAKTER OG DOKUMENTER

  Hvad betyder det som står i kontrakten, og hvordan forholder du dig til den øvrige dokumentation.

 • DEFINITION AF NYE SPECIALOPGAVER

  Få hjælp til at gøre din kommunikation bedre og bedre.