TEKNISK SUPPORT TIL HJEMMESIDER OG WEBSHOPS

Mange glemmer den løbende support og opdatering af både hjemmesider og webshops, og det kan være en farlig vej.

De fleste virksomheder benytter kendte CMS systemer og webshop løsninger, og fælles for dem alle er (ingen nævnt og ingen glemt) at de er sårbare over for tidens tand eller kriminel aktivitet, herunder hackingforsøg.

Ejer du en professionel hjemmeside eller webshop, så kan jeg hjælpe dig med at løfte denne opgave med løbende teknisk support. Jeg holder dine systemer opdateret, og sikre dem på bedste tænkelig måde, så uautoriseret personer får svært ved at komme ind på bagsiden af din hjemmeside eller webshop. Drager du ikke omsorg for det, så kan du risikerer at din hjemmeside eller webshop bliver kompromitteret og lukket ned, hvis der opdages spam der stammer fra din URL og webhost. Jeg behøver nok ikke at fortælle, at det kan have alvorlige komplikationer for din virksomhed.

AKUT SUPPORT

Har du et akut problem, så ring

AKUTNUMMER: +45 2757 7847

Husk at have alle relevante koder klar, ellers bliver det vanskeligt for os at hjælpe dig.

Akutte problemer som ikke er under en serviceaftale, eller uden for normal arbejdstid.

mandag – fredag:  800 – 1700

koster 1195,- pr. påbegyndt time.

KONTAKT MIG

8 %

Bliver hacket på grund af svage/standard passwords

41 %

Bliver hacket fordi deres webhost har en svag platform.

29 %

Bliver hacket fordi deres design har fejl eller er svagt

22 %

Bliver hacket igennem svage eller gamle tillægsmoduler

SUPPORT A

Systemteknisk support

Time afregning

PRIS 795,-

SUPPORT B

Systemteknisk support

0,5 Time pr. måned

PRIS 450,-

SUPPORT C

Systemteknisk support

2 Timer pr. måned

Spar 640,-

PRIS 950,-

SUPPORT D

Hjemmmeside og webshop lavet af andre

Systemteknisk support

2 timer pr. måned.

Spar 640.-

PRIS 950,-

Opstart 1950,-

BESTIL SUPPORT AFTALE HER!

HUSK….

Brugernavne som ofte forsøges misbrugt er: admin, Admin, administrator, test, root

Passwords som ofte forsøges misbrugt er: password, 12345678, 123admin, 123abc og en håndfuld andre kendte.

Vælg en seriøs host.

Hold din grundlæggende platform opdateret.

Vælg ekstra moduler med omtanke.

SUPPORT ABONNEMENT

Support løsningerne B/C/D er løbende abonnementer som er gældende for 12 måneder af gangen.

Supporten afregnes kvartalsvis forud. Aftalen kan opsiges med 3 måneders skriftlig varsel, inden en ny 12 måneders abonnement periode, som automatisk forsætter. Support løsning D er først gældende når opstarts beløbet inklusiv 1 kvartals support er indbetalt og registeret på vores konto.

For alle opgaver gælder at vi skal have fri og uhindret adgang til samtlige koder og passwords og systemer som benyttes på din URL.

Ønsker du at frasige dig vores support midt i en betalt periode skal det meddeles os skriftligt. Frasigelsen på supportaftalen giver ikke ret til at tilbageholde resterende betalinger på support aftalen. Tager den almindelig support og opdatering længere end den tid du har betalt for på support løsning B/C og D, så afregnes enhver tillægstid med den til enhver tid gældende normal time takst.

SUPPORT TIL WEB

Uanset om jeg har lavet din hjemmeside, eller om du har fået den lavet af andre, kan du få teknisk support til din hjemmeside eller webshop hos mig.

Ofte er du som almindelig ejer af en hjemmeside eller webshop dårligt stillet når det handler om at have en hjemmeside eller webshop kørende problemfri. De moderne databasedrevne hjemmesider og webshops kræver specialviden i det øjeblik at ting går galt. Hos mig kan du få den tekniske support som du behøver, for at sikre at din hjemmeside og webshop er kørende.

SIKKERHED FREM FOR ALT

Teknisk support og løbende teknisk vedligeholdelse er med til at holde din hjemmeside eller webshop kørende. Mine tekniske kompetencer, erfaring og viden er med til at sørge for at du har en digital platform som er sikker og velfungerende.

Er du professionel og har behov for at din digitale platform er kørende 24/7/365 så bør du sikre dig at du også forsætter med at have en sund og fungerende platform, som ikke kompromitterer dine besøgende, eller din hjemmeside eller webshops rangering på Google.

ÅRS ERFARING

Jeg har stor erfaring med internettet, og jeg har arbejdet med hjemmesider siden der var mindre end 400 hjemmesider i Danmark, og 23500 på verdensplan. Det betyder at jeg har været rundt om “blokken” mere end en gang.

Jeg kender naturligvis ikke alle systemer, men langt de fleste, og jeg ved også at intet i denne verden er 100 % sikkert, men at man kan gøre en lang række tekniske tiltag som minimere risikoen betydeligt for at dine digitale platforme fejler eller bliver kompromitteret på sikkerheden.