Større effekt på Facebook og LinkedIn

Har du problemer med at skabe effekt på de sociale medier?

Har de opslag du bruger tid og energi på at lave, til de sociale medier, ikke ret meget effekt i forhold til dine konkurrenters, så undres du måske. Du har jo brugt så meget tid og kræfter på at lave noget som du mener er fedt, men lige lidt hjælper det, for der er for få der liker og deler dit indhold.

Når vi har skabt noget, så har vi alle en lyst til at få det ud så hurtigt som overhovedet muligt, og det er en naturlig menneskelig reaktion, men hvis du bruge nedenstående tommelfinger regel, så burde du få lidt mere effekt af de ting du poster i fremtiden.

Vores kunder benytter mest Facebook eller LinkedIn, så det er også de to som vi vil fortælle dig lidt om.

LinkedIn

  • Det bedste tidspunkt er: Tirsdag kl. 10.00
  • Maksimalt 1 opslag dagligt

Alternativt

  • Mandag – fredag i tidsrummet 10.00 til 18.00

Facebook

  • Det bedste tidspunkt er: Tirsdag kl. 10.00
  • Maksimalt 2 opslag dagligt

Alternativt

  • Torsdag og fredag i tidsrummet 09.00 til 17.00
Hvad skal der til for at vække opsigt og deltagelse?

Lad være med at tro at dine opslag udelukkende kan være af sælgende karakter. For at skabe opmærksomhed bør dine opslag vække glæde, angst, vrede eller. Desuden bør du benytte grafik eller fotos på alle opslag.

Mange mennesker der arbejder i B2B virksomheder har en tildens til at lave lidt for ligegyldige selvfede opslag. De er jo seriøse og arbejder i seriøse virksomheder, men denne mangel på at skabe indhold der skaber menneskelige reaktioner, er også medvirkende til at gøre deres opslag på sociale medier mindre effektive. Du kan godt lave opslag der har et tvist og blink i øjet, uden at virke useriøs, det kræver blot lidt fantasi og omtanke, så det er blot at komme i gang med processen.

Du må godt tviste dine opslag på Facebook mere end på LinkedIn. Facebook er klart en bedre platform til at poste indhold med et tvist, så det er ikke altid du kan nøjes med at lave et opslag og dele ukritisk på tværs af alle platforme.

God fornøjelse med at skabe mere effekt for din virksomhed.