Nyhedsbreve er permission baseret marketing

Stort logo til nyhedsbreveEr du ansvarlig for at tiltrække og udbygge virksomhedens relationer til nuværende og kommende kunder, er det vanskeligt at komme uden om at bruge nyhedsbreve.

Lovgivningen giver dig ikke meget mulighed for, at du bare kan sende ting ud til dem,  som du tror er i din interessegruppe. Det kræver, at de selv tilvælger at modtage informationsmateriale fra din virksomhed.

Irriterende, men sådan er det nu engang.

Det kan godt være, at du synes det er irriterende, og det er vi faktisk ikke helt uenige med dig i. Desværre er lovgivningen ret stringent, så dine muligheder for at arbejde med din marketing er ret begrænsede, hvis du vil overholde gældende lov. Derfor er nyhedsbreve sendt på e-mail en af de bedste metoder til at nå ud til nuværende og kommende kunder og beslutningstagere på.

Få klogere kunder – sælg uden at sælge

Content Marketing er en metode som er velegnet til nyhedsbreve.

For at beholde relationen til dine modtagere af dit nyhedsbrev, er det vigtigt, at du skaber værdi hos modtageren. Du gider ikke selv at blive solgt til, og det gør dine kunder heller ikke. Dine kunder vil have gode råd eller løsninger på deres problemer og udfordringer, uden at du agerer sælger, det bør dine nyhedsbreve gøre.

Kvalificer dine kunder og gør dem klogere. Tag ejerskab af de udfordringer, der er i din branche, og fortæl dine læsere om mulige løsninger. Gør du det, er der en stor mulighed for, at de bliver ved med at lytte til dig og dine budskaber og ikke konkurrenternes.

Dig eller os?

Vi kan hjælpe dig med dine nyhedsbreve på flere måder. Ikke alle er lige gode til at tilbageholde den indre sælger, derfor kan det være en god ide at få udefrakommende til at lave dine nyhedsbreve.
  • Vi designer og opbygger dit grundsystem og dit nyhedsbrev. Du skriver og vedligeholder selv.
  • Vi designer og opbygger dit grundsystem og dit nyhedsbrev, vedligeholder, laver tekster og indhold.
Uanset hvilken løsning du vælger, er det med til at sikre en langsigtet kommunikation med din målgruppe, dine kunder eller interessenter, der påvirker beslutningsprocesser.

Kontakt Jan Thorsø Andersen – E-mail: jan@lazyjoe.dk  Telefon: +45 2757 7847

LÆS MERE PÅ RETSINFORMATION.DK… (åbner i nyt browser vindue)