Messetanden

Kontakt Jan Thorsø Andersen – E-mail: jan@lazyjoe.dk  Telefon: +45 2757 7847

Større stande & løsninger

Jeg kan skabe den stand, du har behov for. Størrelse og mulighed for at benytte standen mere end en enkelt gang bør naturligvis komme med i din helhedsvurdering.

Kan du nøjes med standard løsning iklædt din virksomheds design, er det naturligvis en billigere løsning. Benytter du ikke standen så ofte, kan det måske være økonomisk fordelagtig mulighed at leje frem for at eje.

Bagvægge & mindre stande

Få en bagvæg eller en mindre stand, der er iøjefaldende og nem at transporterer.

Jeg søger for, at du få et flot visuelt udtryk, som skaber den perfekte ramme om en lille stand. Der er helt sikkert også en løsning, som passer til dit behov.

Bannersystemer

Jeg har en banner, som passer lige netop til dit behov. Kvalitetsbannere både som enkeltstående med eller uden belysning. Du kan have dem stående på gulvet eller hænge nogle af dem op i loftshøjde.

Diske & podier

Alt lige fra den helt lille model, som er nem at have med over alt, til de noget større, hvor du kan have flere medarbejdere stående bag. Alle leveres med din visuelle identitet eller dit promotion budskab, som er medvirkende til at skabe en stop effekt hos dine besøgende.

Udendørssystemer & bannere

Bannere er lavet af holdbare materialer og med mulighed for sikring, så din stand ikke vælter i vinden. De er lavet i materialer, der er klar til at modstå vind, regn og sollys.

Du kan få en pavillion, en flagpole, vindbanner og meget mere.

Reklamesøjler & standere

Få en reklamesøjle med dit design og budskab på. En reklamesøjle kan være med til at danne ramme eller hjørnesektion på din stand, eller de kan benyttes som afskærmning til områder på standen, hvor du vil have en god snak med dine besøgende i ro og fred.

Tæpper & gulve

Få et helt guldtæppe eller en stor måtte med dit budskab på. Du kan få det printet og tilrettet, så det passer til lige netop din stand og dit budskab.

Bannere & folier

Benyt en facade som baggrund for dit budskab. Vi kan designe og fremstille en banner, så den passer lige det dit behov, uanset om den skal være 2×2 meter eller dække en hel husfacade. Jeg benytter naturligvis kun materialer, der er specialfremstillet til netop dit behov.

Spørgsmål, så ring eller skriv! +45 2757 7847e-mail: info@lazyjoe.dk

Vær i god tid

Messe- og udstillingsudstyr til din virksomhed. Det er altid en fordel at komme i god tid, når du skal have en messestand eller andet displayudstyr. Det er vigtigt, om det er en lejet messestand, eller en du skal eje din helt egen messestand.

Når der er fysiske produkter involveret, risikerer du, at der er udsolgte varer eller ting, som du skal bruge, der er i restordre, eller at den stand eller displaymateriale du har behov for, er beskadiget under transporten. Derfor kan jeg kun opfordre dig til at være på forkant med din nye messestand, eller det display materiale du skal bruge.

Derfor bør du kontakte mig, lige så snart du har en dato for din messedeltagelse, det giver maksimalt udbytte og den største ro i maven.

Sikkerhed

Leverandøren af messe- og display materialer er klar over, at kvalitet er mere end, hvad øjet ser.

Derfor er deres materialer altid af høj kvalitet og med god dokumentation, hvad angår miljøcertifikater og brandhæmning, når du har behov for det.