HJEMMESIDER DER SÆLGER

hjemmesider

Din nye hjemmeside skal være mere end pæn. Den skal også tiltrække nye besøgende, der tager kontakt til din salgsafdeling. En kunde med 20 år erfaring, oplevede for første gang, efter at jeg havde lavet deres nye hjemmeside, at modtage 3-4 henvendelser om ugen på E-mail. En anden kunde gik fra at være meget langt nede på Google til at være nummer 1.

Jeg har fokus på effektivitet, også når jeg har bygget din hjemmeside. Hjemmesiden skal være sikker og enkelt at opdaterer med nyt indhold. Dit personale kan blive undervist i hvordan de selv kan skabe nyt indhold, eller du kan lade os gøre det for dig.

Kontakt Jan Thorsø Andersen – E-mail: jan@lazyjoe.dk  Telefon: +45 2757 7847

Den lille hjemmeside!

Til dig som godt vil have det nyeste, men ikke det største, så kan du få en MicroJoe hjemmeside til fast lav pris, og alligevel professionel.

LÆS MERE OM MICROJOE HER…

 

KONTAKT MIG

DU HAR NYE UDFORDRINGER

cyklusVerden forandre sig, og det gør dine kunder også, selv om du ikke er opmærksom på det. En ny undersøgelse fra Forrester Research viser, at potentielle nye kunder i industrien står for 60% af en salgscyklus uden direkte indblanding fra dit personale.

Det betyder at din salgsafdeling nu kun har 40% tilbage af et potentielt salgsforløb, og det stiller langt større krav til din virksomheds online tilstedeværelse. Det betyder faktisk også, at du aldrig har en færdig digital platform som kan leve et selvstændigt liv i årevis. Lader du din digitale kommunikation være, så vil dine konkurrenter takke dig, men de vil nok ikke følge dit eksempel.

Book et indledende møde med os, og lad os sammen skabe de optimale rammer for din virksomheds kommunikation i fremtiden.

FÅ EN PRÆSENTATIONSVIDEO

Få en præsentationsvideo til din hjemmeside, eller som baggrundsvideo til en messe!

Her kan du se den vi har lavet for en kunde.

HVORFOR BRUGE WORDPRESS

MODERNE DESIGN

Siden skalerer til alle enheder

KENDT TEKNOLOGI

WordPress driver 30% af internettet

SEO VENLIG

Tager toppen af SEO kompleksiteten

ÅBENT SYSTEM

Stor fleksibilitet

ENKEL I BRUG

Lav selv de små ting i hverdagen