ERHVERVSFOTO OG EFTERBEHANDLING

Vores erfaring fortæller os at mange virksomheder er meget dårligt klædt på, i forhold til at have opdateret og brugbart fotomateriale til rådighed. Det er næsten mere reglen end undtagelsen, så er din fotodatabase i virksomheden ikke opdateret, så er det helt normalt.

Desværre giver det et problem i forbindelsen med at vi skaber nyt indhold, og det er næsten lige meget om det er til tryk eller internettet. Vi har flere muligheder for at få opdateret din bank af fotos. Vi kan tilbyde at tage dem for dig (det er ikke helt 110% fantastisk, men sikkert langt langt bedre end det du har, eller vi kan sende en af vores faste professionelle industrifotografer ud til dig.

Der er naturligvis forskel i både kvalitet og pris, men det er ikke godt at benytte fotomateriale med for mange år på bagen. Ældre fotos spottes lynhurtigt af både kunder og konkurrenter samt din stab af medarbejdere, og det giver negativ feedback.

Kontakt Jan Thorsø Andersen – E-mail: jan@lazyjoe.dk  Telefon: +45 2757 7847

NYE KRAV TIL FOTOS

Selv om du skulle have en mængde fotos liggende parat, så kan det alligevel være nødvendigt at få taget nye.

På de digitale platforme er kravet til, og benyttelsen af foto steget markant, men ofte er det benyttet billedudsnit også forandret.

Derfor kan et professionelt foto som tidligere har været benyttet i dag være helt ubrugeligt på dine nye digitale platforme.

Det kræver en manuel gennemgang af din database med fotos, for at afgøre hvilke fotos som er brugbare, og hvilke som ikke er aktuelle mere, og det hjælper vi dig gerne med.

EFTERBEHANDLING AF NYE OG GAMLE FOTOS

Vi kan efterbehandle alle dine fotos, nye som gamle.

Ofte er det nødvendig at fortage efterbehandling hvis du har optagelser af produkter eller maskinel i områder eller miljø som ikke er ønskeligt for din marketing. Vi har lavet et par demonstrationer af det nederst på denne side, så du kan se faktuelle fotos vi har optaget eller redigeret i.

AIRLAID A/S – PRODUKTIONSMASKINE

Det virker banalt, men har du selv prøvet udfordringen, så ved du at sammensætte 45 fotos til 1 foto er en krævende sag. Kunden fik sit foto, som de skulle benytte til en banner på en bagvæg der skulle vise deres 35 meter lange produktionsmaskine til kunderne.

AIRLAID A/S – DOMICIL FOTO

Vores kunde Airlaid A/S skulle i forbindelsen med at vi designede deres komplet nye virksomhedsprofil, herunder en ny hjemmeside, bruge et domicilfoto.

Fotoet er optaget af os, og ikke af en professionel fotograf. Det ubehandlede foto består af tre fotos enkeltstående fotos som er “klistret” sammen til en stor enhed. Dette foto har vi så bearbejdet til det endelige resultat.

PACK-ENGINEERING A/S – MASKINFOTOS

Vores kunde Pack-Engineering A/S har mange maskinfotos og produktfotos på deres hjemmeside. Nogle få af dem er leveret direkte fra fabrikanterne, men nogle er også optaget i forbindelsen med at maskinerne er kommet hjem på lager i Danmark, inden opsætningen finder sted hos kunderne. Den helt overordnet udfordring er at fjerne al unødig støj, og fjerne utilsigtede og farvede refleksioner i de rustfrie maskindele.

Nederste optagelse er taget af Pack-Engineering A/S selv. Det viser en produktionslinje, og er optaget i forbindelsen med et besøg hos en kunde. Der er kun benyttet en smartphone til denne optagelse.

Postproduktion og editering af fotos. efter behandling