BENYT DIT KØRENDE MATERIEL SOM REKLAME OG SKAB VÆRDI IMENS DU ER PÅ VEJ

AutodekorationAutodekoration er en nem måde, hvorpå de fleste virksomheder kan udnytte mulighederne for at få skabe større kendskab til deres virksomhedsnavn, eller om de produkter og service de tilbyder deres kundesegment.

PVC fri folieindpakning – foliedekoration er løsningen, enten som en komplet indpakning, eller hvor du har mindre grafiske elementer påsat din vognpark.

Man kan naturligvis godt få malet informationen på køretøjer og andet rullende materiel, men det er vist ikke en mulighed for ret mange, da det ofte er en meget kostbar affære at udfører, og begrænser gensalgsværdien for det køretøj det er på.

De moderne selvklæbende folie løsninger er både flotte, og langtidsholdbare og meget varieret, og er derfor ofte den løsning som ligger nærmest for, når der skal designes auto reklame eller transport dekoration. Det er også muligt at printe 4 farve fotos ud, så bilen, lastvognen eller din container har et mere realistisk udtryk. Det hele handler om målsætningen for transport-indpakningen, og hvilken type virksomhed man er.

For mine kunder er det helt naturligt at jeg også designer deres transport materiel eller vognpark, men du kan også gøre brug af mig selv om jeg ikke leverer resten af din marketing. Har du en mindre opgave tager det normalt 1 til 4 timer at designe en bil eller lastvogn. Det kan naturligvis godt være mere, men kontakt mig altid først, og lad os få en snak om dine forventninger til profilindpakningen.

Ofte er det sådan at jeg også indhenter de bedste tilbud til dig kunder, hos samarbejdspartnere som jeg kender og har tillid til, så jeg ved at kvaliteten bliver optimal, og i forhold til dit budget.

Kontakt Jan Thorsø Andersen – E-mail: jan@lazyjoe.dk  Telefon: +45 2757 7847

Autodesign for Pack Engineering
Autoindpakning
Autodesign for KL Specialservice